קראנץ' שוקולד ונוטלה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קראנץ' שוקולד ונוטלה

חיתוכיות שוקולד קטנות וממכרות שקל להכין בבית. מתכון של ליאור משיח קונדיטורית מסעדת פרונטו

כ-25-35 חיתוכיות דרגת קושי: קל
קראנץ' שוקולד ונוטלה
דודו בכר

קראנצ' השוקולד האהוב מקבל טוויסט כיפי שימלא את חלל הפה בטעם שוקולד נוטלה. זהירות: ממכר.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

50 גרם חמאה

137 גרם שוקולד מריר

375 גרם נוטלה

210 גרם פייטה / קורנפלקס מרוסק / גליליות מרוסקות

לגנאש:

200 גרם שוקולד מריר

100 מ"ל שמנת מתוקה

הוראות הכנה

מעל בן מארי ממיסים חמאה, שוקולד מריר ונוטלה.

כאשר מסת השוקולד נמסה, מערבבים לתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים פנימה את הפייטה (או הקורנפלקס המרוסק או פירורי הגלילית) ומערבבים היטב.

יוצקים את התערובת על מגש אפייה או על תבנית עם נייר אפייה, ומשטחים. מקררים כשעה או מקפיאים כחצי שעה.

מכינים גנאש: מכניסים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום.

מרתיחים את השמנת ויוצקים מעל השוקולד. מחכים כמה דקות ומערבבים לגנאש חלק ואחיד.

יוצקים את הגנאש מעל תערובת הקראנץ' שהתקררה ובעזרת פלטה או מרית מורחים באופן אחיד. מקררים שוב כשעתיים, או לחלופין מקפיאים.

בעזרת סכין חדה, פורסים ריבועים או ברים (מלבנים) מהקראנץ' ושומרים בקירור עד להגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות