מתכון

קראנץ' שוקולד ונוטלה

חיתוכיות שוקולד קטנות וממכרות שקל להכין בבית. מתכון של ליאור משיח קונדיטורית מסעדת פרונטו

ליאור משיח, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קראנץ' שוקולד ונוטלה
קראנץ' שוקולד ונוטלהצילום: דודו בכר
ליאור משיח, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-25-35 חיתוכיות
זמן בישול:30 דקות (לא כולל זמן ההקפאה)

תגובות