ממרח כבד טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ממרח כבד טבעוני

ממרח טבעוני טעים ונפלא המבוסס על מתכון מתוך הספר "המטבח הצמחוני של על השולחן"

4-5 סועדים דרגת קושי: קל
ממרח הכבד הטבעוני של שירה גלזרמן
מוטי מילרוד

מתכון לממרח כל כך טעים, גם למי שזוכר רק במעומעם את המקור — ממרח כבד. הוא טעים גם בגלל האסוציאציות החוץ־טבעוניות שכולן נטועות עמוק בשורשי המשפחתיות המזוהה עם המאכל הזה, עוד מאז ימי הגלות.

5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 6

רכיבים

חצי כוס קשיו, מושרה 6 שעות במים

150 גרם טופו קדיתא

4 כפיות שטוחות מיסו אדום

1 כפית רוטב סויה

מיץ מלימון שלם

בצל בינוני קצוץ ומטוגן עד להשחמה

הוראות הכנה

שומרים מעט מהבצל המטוגן בצד ואת היתר שמים בקערת בלנדר יד. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים. טוחנים למרקם חלק ומקשטים במעט בצל מטוגן מלמעלה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות