מתכון: פררו רושה טבעוני ממכר

אחרי שהוכחנו שלטבעונים יש מוסים נהדרים, קציפות ושאר מני עוגות, הגיע תור הממתקים. שני רייך עם המתכון הכי קל בעולם לפררו רושה ממכר. צילומים: הגר פדאל

שני רייך, קונדיטורית אורחת
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שני רייך, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
מנות:20 כדורים
זמן בישול:עד שעתיים
פררו רושה

רכיבים

  • 100 גרם פייטה פוטין או פצפוצי אורז
  • 80 גרם אגוזי לוז קלויים
  • 250 גרם ממרח נוגט
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם ברס

הוראות הכנה

בקערה מערבבים יחד פייטה פוטין, אגוזי לוז קצוצים וממרח נוגט עד לקבלת תערובת אחידה.

מקררים את התערובת במשך שעה במקרר.

אחרי שעה מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים מהתערובת ומכניסים למקפיא למשך 15 דקות.

פררו רושה
פררו רושה

להמיס את השוקולד המריר ולהוסיף את הברס ולערבב.

כעת יש לצפות את הכדורים בתערובת השוקולד.

תגובות