שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שני רייך, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
מנות:20 כדורים
זמן בישול:עד שעתיים
פררו רושה טבעוניצילום: ווידאו - הגר פדאל

רכיבים

  • 100 גרם פייטה פוטין או פצפוצי אורז
  • 80 גרם אגוזי לוז קלויים
  • 250 גרם ממרח נוגט
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם ברס

הוראות הכנה

בקערה מערבבים יחד פייטה פוטין, אגוזי לוז קצוצים וממרח נוגט עד לקבלת תערובת אחידה.

מקררים את התערובת במשך שעה במקרר.

אחרי שעה מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים מהתערובת ומכניסים למקפיא למשך 15 דקות.

פררו רושה טבעוניצילום: ווידאו - הגר פדאל
פררו רושה טבעוניצילום: ווידאו - הגר פדאל

להמיס את השוקולד המריר ולהוסיף את הברס ולערבב.

כעת יש לצפות את הכדורים בתערובת השוקולד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ