פררו רושה טבעוני ממכר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פררו רושה טבעוני ממכר

אחרי שהוכחנו שלטבעונים יש מוסים נהדרים, קציפות ושאר מני עוגות, הגיע תור הממתקים. שני רייך עם המתכון הכי קל בעולם לפררו רושה ממכר. צילומים: הגר פדאל

20 כדורים דרגת קושי: קל
איך מכינים פררו רושה טבעוני?צילום: הגר פדאל
12תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 6

רכיבים

100 גרם פייטה פוטין או פצפוצי אורז

80 גרם אגוזי לוז קלויים 

250 גרם ממרח נוגט

 

לציפוי:

250 גרם שוקולד מריר  

50 גרם ברס

הוראות הכנה

בקערה מערבבים יחד פייטה פוטין, אגוזי לוז קצוצים וממרח נוגט עד לקבלת תערובת אחידה.

מקררים את התערובת במשך שעה במקרר.

אחרי שעה מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים מהתערובת ומכניסים למקפיא למשך 15 דקות.

פררו רושה
ווידאו - הגר פדאל
הכנת הציפוי
פררו רושה
ווידאו - הגר פדאל

להמיס את השוקולד המריר ולהוסיף את הברס ולערבב.

כעת יש לצפות את הכדורים בתערובת השוקולד.

טיפים

ברס - אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס, ניתן להחליפם במתכונים רבים בבוטנים קצוצים

פייטה פוטין (או פויטין) - שבבי וופל או גלילית מקורמלים ופריכים

צילום הווידאו: הגר פדאל

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות