דייסת האורז המיתולוגית של בראסרי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דייסת האורז המיתולוגית של בראסרי

הדייסה הקלאסית של מסעדת בראסרי התל אביבית מוגשת כבר שנים בארוחות הבוקר. בגרסה הנוכחית, דייסה מהבילה שמגיעה בקערה עמוקה מעוטרת בדבש ופיסות קטנות מפירות העונה היא הארוחה הכי טובה בלילה קריר

2 מנות גדולות דרגת קושי: קל
דייסת אורז של בראסרי
עידית בן עוליאל
14תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

כוס אורז עגול

כוס חלב
כוס מים
1 שקית סוכר וניל
3 כפות סוכר
2 כפות תערובת של אגוזים קלוים קצוצים גס (שקדים, אגוזי לוז וכו')
פירות רכים לפי מה שיש : בננות, תותים, פטל
קינמון

הוראות הכנה

מרתיחים את המים, החלב והסוכר מוסיפים את האורז ומבשלים כ- 20 דקות תוך כדי ערבוב.

בינתיים חותכים את הפירות לסלט קטן. חשוב להקפיד שחתיכות הפרי לא יהיו גדולות מהפטל.

כשהאורז רך בודקים אם הוא מספיק מתוק ומוסיפים סוכר בהתאם.

מוסיפים כף אחת של האגוזים ומערבבים פנימה.

מוציאים את הדייסה לקערות עמוקות מוסיפים את האגוזים, מפזרים מעט קינמון ואת הפירות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות