רוזלך של לנדוור - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים את הרוזלך של לנדוור?

זה ממכר, מחריב דיאטה אבל כל כך טעים. לאור בקשת הקהל, הנה המתכון לרוזלך של לנדוור במילוי נוטלה או לוטוס

30-40 יחידות דרגת קושי: קל
רוזלך נוטלה
בן יוסטר
111תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 (179)

רכיבים

600 גרם קמח לבן (רצוי ג'ירסולה איטלקי)

300 מ"ל מים
1 כפית מחוקה של שמרים יבשים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח
נוטלה למריחה או ממרח לוטוס

הוראות הכנה

הכנת הבצק

במיקסר עם וו לישה, במהירות נמוכה מערבבים את הקמח, מים ושמרים.

מוסיפים את שמן הזית בהדרגה ולשים במשך 5 דקות.

מוסיפים את המלח ומגבירים למהירות גבוה, לשים כ-  5דקות נוספות עד שהבצק מתנתק מדפנות הקערה.

מניחים מגבת מעל הקערה ומתפיחים עד שהוא מכפיל את נפחו.

מוציאים את הבצק מהקערה, מורידים את האוויר מהבצק על ידי קיפולו.

מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים, מניחים את הכדורים על משטח מקומח ומניחים לכדורים לתפוח בשנית.

לפתיחת הבצק

על גבי משטח מקומח היטב מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לצורת דף, מורחים שכבה דקה של נוטלה או ממרח לוטוס ומגלגלים, חותכים לגלילים ברוחב 2 ס"מ.

האפייה

מחממים תנור מראש לחום גבוה של 250 מעלות.

את הרוזלך הקטנים והחתוכים מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

אופים כ-7-4 דקות או עד שמתקבל צבע שחום (שימו לב מדובר באפייה מהירה בחום גבוה)

מוציאים, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים חם.

רוזלך לוטוס
בן יוסטר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות