מלבי טבעוני עם רוטב תותים הכי קל בעולם - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מלבי טבעוני עם רוטב תותים הכי קל בעולם

אחרי שעשינו מוסים, פנקייק ועוגות טבעוניות, הנה אחד הקינוחים האולטימטיביים והקלים להכנה, שאחריו אי אפשר לאכול אף מלבי אחר. צילומים: הגר פדאל

10 מנות דרגת קושי: קל
מתכון למלבי טבעוניהגר פדאל

הקיץ אוטוטו מגיע ועונת התותים עוד כמה רגעים תסתיים לה, וחובבי הפרי יאלצו שוב להמתין לו חודשים ארוכים. כאחת ממתנות הפרידה מהתות, זה בדיוק הזמן להכין מלבי ביתי משגע עם רוטב אדמדם ומרענן ב - 2 דקות עבודה. אפשר להכינו מראש כך שכשתגיעו הביתה אחרי הסיודים וכל ענייני היום, תוכלו לפתוח את המקרר וליהנות מקינוח מופלא. מה שאני יכולה להבטיח לכם הוא שאם תנסו את הגרסה הביתית הטבעונית, לא תרצו לאכול יותר מלבי תעשייתי.

__

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

24תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 (11)

רכיבים

350 גרם קרם קוקוס

350 מ"ל מים

100 גרם סוכר

60 גרם קרונפלור

 

 

רוטב תותים:


400 גרם תותים טחונים

כף סוכר

הוראות הכנה

מחממים בסיר קרם קוקוס, מים וסוכר.

לוקחים צלוחית קטנה ומערבבים מעט מהתערובת עם הקורנפלור עד שהוא נמס ואין גבישים.

מוסיפים את הקורנפלור המומס לתערובת של קרם הקוקוס ומערבבים עד הסמכה.

מורידים מהאש ומעבירים ישירות לכלים אישיים.

מלבי טבעוני
הגר פדאל
רוטב תותים


טוחנים תותים יחד עם סוכר.

ההרכבה

מוזגים לכלים אישיים. מכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות להתייצבות.
כשהמלבי יציב מוסיפים את הרוטב ומכסים בשכבה נאה. עכשיו אפשר להתחיל לאכול.

טיפים

***המלבי נשמר במקרר למשך 3 ימים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות