מתכון

לחמניות כשרות לפסח קלות וממכרות

יש הרבה דרכים להכין לחמניות כשרות לפסח, והמתכון של הקונדיטור רן בן דוד הוא קל ומהיר בדיוק בשביל מי שקשה לו בלי לחם

רן בן דוד, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רן בן דוד, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים(7)
דרגת קושי:קל
מנות:6 לחמניות מאורכות או 12 לחמניות עגולות
לחמניות כשרות לפסח

רכיבים

  • 6 ביצים
  • 300 מ"ל מים רותחים
  • 150 גרם שמן
  • 2 כפיות מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 280 גרם קמח מצה

הוראות הכנה

מרתיחים את המים עם השמן.

מערבבים את קמח המצה, הפלפל והמלח, מוסיפים את התערובת למים ומערבבים. מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך ערבוב.

מחלקים את הבצק ללחמניות בצורה המבוקשת (מאורכות או עגולות, קטנות או גדולות), עדיף עם שק זילוף, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהבצק נהיה שחום במשך 15-20 דקות.

תגובות