מאפינס בננה טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מאפינס בננה טבעוני

אחרי המוסים, הקרמים ושאר הקינוחים הטבעונים, הגיע הזמן לעוגה קטנה ומתוקה שהולכת נהדר ליד הקפה: מאפינס בננה טבעוני

6 מנות דרגת קושי: קל
מאפינס בננה
שני רייך

כמדי שבוע, גם הפעם התלבטתי על המתכון השבועי וכרגיל אצלי, מתוך הצורך נולד רעיון. משהו היה חסר ליד הקפה של הבוקר, הנשנוש המהיר והמתוק לפני יום עבודה. מיד הבנתי, חסרה לי עוגה. על כן, הפתרון האהוב עלי הוא מאפינס בננות. עוגה קטנה ומתוקה שכיף לאכול לצד הקפה של הבוקר או אחרי ארוחה קלה. אצלנו בבית יודעים: אין כמו לקבל את השבת עם ריח מתקתק ונעים שיוצא מהתנור.

30 דקות אפייה וגם לכם יהיו עוגות קטנות, מתוקות ומפתות ליד הקפה.

_

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

23תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 (18)

רכיבים

1/4 כוס שמן צמחי 

1/2 כוס סוכר חום

1/4 כוס סילאן

1/4 כוס חלב סויה

3 בננות גדולות מעוכות

2 כוסות קמח לבן

1/2 שקית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים את השמן, הסוכר, הסילאן והחלב.

אחרי עירוב החומרים מוסיפים את הבננות המעוכות ומערבבים בשנית.

מנפים לתוך הקערה את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה ומלח  ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

מעבירים את התערובת לתבנית שקעים או לתבניות מאפינס קטנות וממלאים כמעט עד הסוף (כשלושת רבעי הגובה).

אופים במשך 15-20 דקות או עד שקיסם ננעץ במרכז המאפינס ויוצא עם פירורים לחים.

מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות