מתכון

פאצולטו – "ממחטות פסטה" על ריקוטה סרטנים כחולים, ביצה עלומה ופול ירוק

סרטנים, ביצה עלומה ופול ירוק עטופים בעלי פסטה עדינים, יש משהו יותר טעים מזה?

יוגב ירוס, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פאצולטו – "ממחטות פסטה" עם סרטנים כחולים
פאצולטו – "ממחטות פסטה" עם ריקוטה, סרטנים כחולים, ביצה עלומה ופול ירוקצילום: דודו בכר
יוגב ירוס, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות