מרמלדת פטל לפסח ולמימונה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרמלדת פטל לפסח ולמימונה

מרמלדה של פטל של הפטיסרי השוויצרי ג'ראלד יכולה להיות חלק מצלחת פטיפורים בארוחות חג או אפילו בחגיגות המימונה

דרגת קושי: בינוני
מרמלדה
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

70 גרם סוכר לבן (5.5 כפות גדושות)

14 גרם פקטין (כף גדושה)

225 מיץ תפוחים טבעי (15 כפות)

500 גרם מחית פטל (כוס וחצי)

650 גרם סוכר לבן (3 ורבע כוסות)

120 גרם גלוקוזה (5.5 כפות)

10 גרם טרטריק אסיד (כפית גדושה)

סוכר לציפוי המרמלדה

הוראות הכנה

לערבב את הסור והפקטין היטב יחד.

בסיר: לחמם את הסוכר, הפקטין, מחית הפטל ומיץ התפוחים עד לרתיחה.

להוסיף את הכמות השנייה של הסוכר + הגלוקוזה ולהגיע לטמפרטורה של 107 מעלות (לוקח זמן)

להוריד מהאש מיד, להוסיף את טרטריק אסיד ולערבב ולמזוג למסגרת מרובעת 20/20 ס"מ

את המסגרת ניתן לניילן ואז לפתוח מלמעלה כדי שהמסה לא תברח ותנזל.

לייצב בטמפרטורת החדר כ- 3 שעות, לחתוך לקוביות ולערבב בסוכר כציפוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות