מתכון

חרוסת שומשום וסילאן עם קשיו וצ'ילי

חריפות מוסיפה תמיד ממד נוסף ומענג למנות מתוקות, אז למה לא בחרוסת?

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
חרוסת שומשום עם קשיו וצ'ילי

רכיבים

  • 1/4 1 כוס שומשום
  • 1 כוס סילאן
  • 1/3 כוס משמשים מיובשים, קצוצים דק
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/3 כוס אגוזי קשיו, קצוצים גס
  • 1/2 צ'ילי אדום חריף וטרי, קצוץ דק מאוד (יותר או פחות, לפי הטעם)

הוראות הכנה

קולים קלות את השומשום בתנור או במחבת יבשה, מוציאים לקערה ומצננים. מוסיפים את הסילאן, המשמשים, מיץ הלימון, הקשיו והצ'ילי. מערבבים היטב. אפשר לשמור יום מחוץ למקרר. מעבר לכך כדאי לקרר.

תגובות