חרוסת שומשום וסילאן עם קשיו וצ'ילי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חרוסת שומשום וסילאן עם קשיו וצ'ילי

חריפות מוסיפה תמיד ממד נוסף ומענג למנות מתוקות, אז למה לא בחרוסת?

דרגת קושי: קל
חרוסת שומשום עם קשיו וצ'ילי
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

1/4 1 כוס שומשום

1 כוס סילאן

1/3 כוס משמשים מיובשים, קצוצים דק

1/4 כוס מיץ לימון

1/3 כוס אגוזי קשיו, קצוצים גס

1/2 צ'ילי אדום חריף וטרי, קצוץ דק מאוד (יותר או פחות, לפי הטעם)

הוראות הכנה

קולים קלות את השומשום בתנור או במחבת יבשה, מוציאים לקערה ומצננים. מוסיפים את הסילאן, המשמשים, מיץ הלימון, הקשיו והצ'ילי. מערבבים היטב. אפשר לשמור יום מחוץ למקרר. מעבר לכך כדאי לקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות