חרוסת מבושלת עם תפוחים, אגסים וחמוציות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חרוסת מבושלת עם תפוחים, אגסים וחמוציות

חרוסת צבעונית עם טוויסט בצלי, מבוססת על עקרונות הצ'טני, שהולכת מצוין גם עם המרור הרענן וגם עם מנות עיקריות בשריות

דרגת קושי: קל
חרוסת עם תפוחים וחמוציות
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 תפוחים ירוקים חמוצים, קלופים, מגולענים וחתוכים לרבעים

4 אגסים, קלופים, מגולענים וחתוכים לרבעים

200 גרם תמרים יבשים, רצוי מאוד מזן מג'הול, מגולענים וחצויים

1/2 בצל סגול בינוני, קלוף ופרוס לפרוסות דקות

2 ס"מ שורש זנגביל, קלוף וקצוץ דק

כוס וחצי מים

1 כוס חמוציות מיובשות

1 כוס שקדים, קצוצים גס

1/2 כוס סוכר דמררה

הוראות הכנה

מניחים בסיר את התפוחים, האגסים, התמרים, הבצל, הזנגביל והמים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהפירות רכים (כרבע שעה). מועכים בכף או במזלג ומוסיפים את החמוציות, השקדים והסוכר (ואם צריך, מדללים בעוד מעט מים). שומרים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות