חרוסת לא מבושלת עם קינמון ומרסלה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חרוסת לא מבושלת עם קינמון ומרסלה

חרוסת רעננה, מהירה וקלה להכנה

דרגת קושי: קל
חרוסת עם קינמון ומרסלה
דורעם גונט

גירור והעדר בישול מניבים חרוסת בעלת תחושה רעננה וקלה, ששומרת על משהו מפריכות התפוחים

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 3

רכיבים

8 תפוחים ירוקים חמוצים, קלופים ומגולענים

350 גרם תמרים יבשים, רצוי מאוד מזן מג'הול, מגולענים וקצוצים דק

1/2 כוס צימוקים כהים

1/2 כוס דבש

2 כפות מולסה כהה

מיץ סחוט מתפוז אחד

קליפה מגוררת מלימון אחד

1 כפית קינמון טחון

1/4 כוס יין מרסלה

2 כוסות אגוזי מלך קלופים, קצוצים גס

הוראות הכנה

מגררים גס את התפוחים ומערבבים עם התמרים הקצוצים (לחלופין, קוצצים אותם יחד בכמה פעימות במעבד מזון). מוסיפים את הצימוקים, הדבש, המולסה, מיץ התפוז, קליפת הלימון, המרסלה והאגוזים, ומשהים לפחות שעה לספיגת טעמים. שומרים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות