חרוסת בסגנון קליפורניה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חרוסת בסגנון קליפורניה

שילוב האבוקדו, הלימונים, השקדים והתפוזים הוא כל מה שלא ציפיתם למצוא בחרוסת, אבל הופך אותה לכזאת מענגת וראויה לעבור מדור לדור

דרגת קושי: קל
חרוסת
לימור לניאדו תירוש

בעלי ואני החלטנו לפתח חרוסת בסגנון קליפורניה כדי שנוכל להעביר אותה בבוא היום לילדינו כמסורת משפחתית, וכדי שהם יוכלו להמשיך את המסורת בלילות הסדר גם אחרי זמננו. במתכון שלנו מככבים האבוקדו, הלימונים, השקדים והתפוזים המפורסמים של קליפורניה

* מתכון מתוך הספר "Gourmet Jewish Cook"

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

3 מנות:

אבוקדו גדול חתוך לקוביות

מיץ מחצי לימון

חצי כוס של שקדים חצויים

שליש כוס צימוקים

4 תמרים, 2 תאנים או שזיפים

1 תפוז מקולף ומחולק

2 כפות מיץ תפוחים

2 כפות קמח מצה

הוראות הכנה

ערבבו בקערה את קוביות האבוקדו עם מיץ מחצי הלימון והניחו בצד. במעבד מזון ערבלו את השקדים, הצימוקים, התמרים והתאנים, עד שהם קצוצים דק. הוסיפו גרידת תפוז ופלחי תפוז שלם ועבדו עד ליצירת מקשה אחת. הוסיפו את האבוקדו וערבלו עוד שתי שניות. העבירו את התערובת לקערת זכוכית ובעדינות קפלו את מיץ התפוחים וקמח המצות לתערובת. כסו בניילון נצמד ואחסנו במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות