מוס ירוק טבעוני כשר לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס ירוק טבעוני כשר לפסח

קינוח קצת אחר של הקונדיטורית הטבעונית עלמה נוימן־אהוביה המשלב תודעה בריאותית עכשווית במגבלות הכשרות של החג

דרגת קושי: קל
מוס ירוק יוצא מתוך שקית הזילוף
תומר אפלבאום

עצם הרעיון לשלב ספירולינה או אבוקדו במוס, עלול לזעזע את בלוטות הטעם של מי שאינם רגילים לכך. "למה לקלקל מוס?" הם יגידו. אבל במקומות רבים בעולם, למשל בפיליפינים, האבוקדו מוכר כקינוח שגרתי ולא כממרח מלוח. ובאשר לספירולינה: רשימות היתרונות הבריאותיים שהיא מציעה תוכל לשנות את יחסכם למוס הירוק.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

כוסות קינוח אישיות להגשה

20 גרם שמן קוקוס לא מזוכך

300 גרם שוקולד מריר 70%

150 גרם אבוקדו מעוך למחית חלקה

200 גרם קרם קוקוס ללא חומרים משמרים

40 גרם ספירולינה טרייה

קורט מלח

2–4 כפות סירופ אגבה

הוראות הכנה

מחממים לסף רתיחה את קרם הקוקוס, שופכים על השוקולד ומערבבים להמסה.

מוסיפים את מחית האבוקדו, הספירולינה, שמן הקוקוס ומערבבים עד אחידות.

טועמים וממתיקים עם סירופ אגבה לפי הטעם.

מקררים כשעה ומקציפים בעזרת מיקסר יד.

מעבירים את המוס לכלי הגשה אישיים.

ניתן לקשט באגוזים קלויים או בפירות העונה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות