טארט אסאי טבעוני כשר לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טארט אסאי טבעוני כשר לפסח

הקונדיטורית הטבעונית עלמה נוימן־אהוביה מציעה ללכת על קינוחים שוברי שגרה לפסח, אחד מהם הוא צבעוני ויפה - טארט אסאי

דרגת קושי: קל
טארט אסאי
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ

לקלתית:

250 גרם שקדים שלמים

250 גרם תמרים ללא חרצנים

למלית:

200 גרם אסאי קפוא

2 בננות גדולות קפואות

120 גרם קרם קוקוס

לקישוט:

פירות העונה פרוסים ואגוזים קלויים

הוראות הכנה

הקלתית:

במעבד מזון טוחנים את השקדים, מוסיפים את התמרים ובסבלנות טוחנים בפולסים לכדי עיסה אחידה.

במקרה הצורך, אם העיסה פירורית מדי, מוסיפים כף או שתיים של קרם קוקוס.

משטחים את העיסה בתבנית הטארט באופן אחיד ומקפיאים.

המלית:

במערבל טוחנים את כל המצרכים ביחד.

שופכים לקלתית הקפואה ומקשטים בקוקוס קלוי, אגוזים ופירות חתוכים.

מקפיאים כשעה לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות