מתכון |

טארט אסאי טבעוני כשר לפסח

הקונדיטורית הטבעונית עלמה נוימן־אהוביה מציעה ללכת על קינוחים שוברי שגרה לפסח, אחד מהם הוא צבעוני ויפה - טארט אסאי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
טארט אסאיצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ

לקלתית:

  • 250 גרם שקדים שלמים

  • 250 גרם תמרים ללא חרצנים

למלית:

  • 200 גרם אסאי קפוא

  • 2 בננות גדולות קפואות

  • 120 גרם קרם קוקוס

לקישוט:

  • פירות העונה פרוסים ואגוזים קלויים

הוראות הכנה

הקלתית:

במעבד מזון טוחנים את השקדים, מוסיפים את התמרים ובסבלנות טוחנים בפולסים לכדי עיסה אחידה.

במקרה הצורך, אם העיסה פירורית מדי, מוסיפים כף או שתיים של קרם קוקוס.

משטחים את העיסה בתבנית הטארט באופן אחיד ומקפיאים.

המלית:

במערבל טוחנים את כל המצרכים ביחד.

שופכים לקלתית הקפואה ומקשטים בקוקוס קלוי, אגוזים ופירות חתוכים.

מקפיאים כשעה לפני ההגשה.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ