פשטידת קמח אפונה כשרה לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת קמח אפונה כשרה לפסח

מאפה טבעוני כשר לפסח של עלמה נוימן־אהוביה, קונדיטורית המתמחה במאפים וקינוחים טבעוניים ובריאים ככל הניתן

כ-20 מנות אישיות דרגת קושי: קל
פשטידות קמח אפונה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם שמן זית

300 גרם קמח אפונה

720 גרם מים

12 גרם מלח

4 גרם פלפל שחור גרוס

1.5 כוסות כרישה ופטריות קצוצות (או כל ירק אחר שיש במקרר: חצילים, קישואים, בטטה, גזר, תרד, מנגולד)

הוראות הכנה

טורפים בקערה את כל החומרים מלבד הירקות.

קמח אפונה
תומר אפלבאום

קוצצים את הירקות לקוביות קטנות, מאדים מעט בכף שמן זית ושתי כפות מים, מוסיפים לבלילה.

הירקות לפשטידה
תומר אפלבאום

מעבירים לתבנית שקעים ואופים 35–40 דקות ב–180 מעלות.

מעבירים לתבנית שקעים
תומר אפלבאום

טעים יותר אחרי לילה במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות