מתכון

פשטידת קמח אפונה כשרה לפסח

מאפה טבעוני כשר לפסח של עלמה נוימן־אהוביה, קונדיטורית המתמחה במאפים וקינוחים טבעוניים ובריאים ככל הניתן

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-20 מנות אישיות
פשטידות קמח אפונה

רכיבים

  • 100 גרם שמן זית
  • 300 גרם קמח אפונה
  • 720 גרם מים
  • 12 גרם מלח
  • 4 גרם פלפל שחור גרוס
  • 1.5 כוסות כרישה ופטריות קצוצות (או כל ירק אחר שיש במקרר: חצילים, קישואים, בטטה, גזר, תרד, מנגולד)

הוראות הכנה

טורפים בקערה את כל החומרים מלבד הירקות.

קמח אפונה

קוצצים את הירקות לקוביות קטנות, מאדים מעט בכף שמן זית ושתי כפות מים, מוסיפים לבלילה.

הירקות לפשטידה

מעבירים לתבנית שקעים ואופים 35–40 דקות ב–180 מעלות.

מעבירים לתבנית שקעים

טעים יותר אחרי לילה במקרר.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות