מתכון

חרוסת סילאן ופיסטוקים בסגנון עיראקי

אחת מהקלאסיקות שבלעדיהן ליל הסדר אינו שלם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
חרוסת סילאן ופיסטוקים
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 1/2 כוס סילאן
  • 120 גרם תערובת של שומשום, אגוזי מלך קצוצים ופיסטוקים קצוצים
  • כף יין מתוק
  • כמה טיפות מיץ לימון
  • קורט קינמון

הוראות הכנה

לערבב את כל המרכיבים יחד ולהגיש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ