חרוסת סילאן ופיסטוקים בסגנון עיראקי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חרוסת סילאן ופיסטוקים בסגנון עיראקי

אחת מהקלאסיקות שבלעדיהן ליל הסדר אינו שלם

דרגת קושי: קל
חרוסת סילאן ופיסטוקים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

1/2 כוס סילאן

120 גרם תערובת של שומשום, אגוזי מלך קצוצים ופיסטוקים קצוצים

כף יין מתוק

כמה טיפות מיץ לימון

קורט קינמון

הוראות הכנה

לערבב את כל המרכיבים יחד ולהגיש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות