חרוסת תמרים ואגוזים בסגנון ספרדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חרוסת תמרים ואגוזים בסגנון ספרדי

צבעה של החרוסת הקלאסית צריך להיות חום כמו הבוץ בנילוס והטיט שעמו עבדו בני ישראל במצרים. בדיוק כמו החרוסת במתכון הזה

דרגת קושי: קל
חרוסת תמרים ואגוזים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

500 גרם תמרים מגולענים בוואקום (לא בגביע)

150 גרם אגוזי מלך קצוצים

חצי כפית קינמון

מעט אגוז מוסקט

גרידת לימון

חצי כוס יין מתוק כגון פורט, מדרה או יין קידוש טוב

הוראות הכנה

מניחים בסיר את התמרים, האגוזים, התבלינים, גרידת הלימון והיין. מבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת עיסה רכה ואדים חמים המתנדפים מן העיסה. אם העיסה סמיכה מדי, אפשר להוסיף תוך ערבוב מעט מים רותחים, עד לקבלת המרקם הרצוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות