מקרון אלפחורס לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מקרון אלפחורס לפסח

מקרון מפתיע וקל להכנה שיכול לככב בכל צלחת פטיפורים לחג (וגם אחריו) ממתכון של משה אהובי מרשת קונדיטוריות הבוטיק פיס אוף קייק

כ-35 יחידות דרגת קושי: קל
מקרון אלפחורס
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 1.0 1 5 1

רכיבים

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר
½ 1 (200 ג') כוסות אבקת סוכר
1 (100 ג') כוסות פתיתי קוקס
½ (50 ג') כוס פתיתי קוקוס (לציפוי)
צנצנת ריבת חלב

הוראות הכנה

מקציפים את הסוכר והחלבונים לקצף עמיד ויציב.

מוסיפים תוך כדי ערבוב את אבקת הסוכר וכוס (100 ג') של פתיתי קוקוס.

ממלאים את הבלילה בשקית זילוף עם פיה חלקה ומזלפים על מגש עם נייר אפייה, עיגולים בקוטר 3 ס"מ.

בתנור שחומם מראש ל-130 מעלות אופים כ-30 דקות.

מצננים, מחלקים את הכדורים לצמדים והופכים כך שהחלק השטוח של כל כדור פונה כלפי מעלה.

מזלפים ריבת חלב על כדור אחד מכל צמד וסוגרים.

מגלגלים דפנות כל עוגיה בפתיתי הקוקוס (50 ג' – ששמרנו לציפוי), כך שידבקו לשולי ריבת החלב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות