עוגיות אגוזים לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות אגוזים לפסח

גם בפסח צריך משהו טוב ליד הקפה ולמי שלא רוצה להסתפק בעוגיות קנויות עבשות, הנה מתכון של משה אהובי (מרשת הקונדיטוריות פסי אוף קייק) לעוגיות קטנות ונהדרות

40 יחידות דרגת קושי: קל
עוגיות אגוזים ואוכמניות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

350 גרם אגוזי מלך טחונים דק

½ 1 כוסות סוכר
6 חלבונים
1 כף סירופ גלוקוזה
4 כפות קמח תפוחי אדמה
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
1 כף ריבת משמש
150 גרם ריבת אוכמניות

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעולות.

מניחים את הסוכר, חלבונים וסירופ הגלוקוזה בבן מארי עד להמסה של הסוכר והתאחדות כל הרכיבים.

מורידים מהאש ומוסיפים את האגוזים הטחונים, קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה, מערבבים לעיסה אחידה, מוסיפים את ריבת המשמש ומצננים.

ממלאים את הבלילה בשקית זילוף עם פיה משוננת ומזלפים על תבנית עם נייר אפייה ברווחים קטנים.

מרטיבים את קצה האצבע ובאמצעותה יוצרים גומה קטנה במרכז כל עוגייה, אותה ממלאים בריבת אוכמניות.
בתנור שחומם מראש אופים כ-15 דקות.

טיפים

אני בחרתי להשתמש בריבת אוכמניות, אבל אפשר להשתמש בכל ריבה אחרת בטעם שאוהבים (ומתאים לאגוזים).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות