שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
משה אהובי, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
מנות:2 תבניות אינגליש קייק
צילום: דודו בכר

תגיות קשורות:

רכיבים

  • 1 כוס ו-2 כפות (240 גרם) סוכר

  • 4 ביצים

  • 120 גרם שוקולד מריר

  • 100 גרם חמאה

  • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמן

  • ½ 6 כפות קמח תפו"א/אורז/כוסמת/קינואה

  • ½ כוס קמח שקדים

  • 1 כפית נס קפה

  • 1 כף קקאו

  • 40 גרם שוקולד צ'יפס מריר

  • 20 גרם שוקולד צ'יפס לבן

  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד.

בקערה נפרדת מערבבים ביצים, שמן וסוכר, מוסיפים את תערובת החמאה והשוקולד ומערבבים היטב.

מוסיפים לקערה את קמח תפוחי האדמה (או קמח אחר שבחרתם), קמח השקדים, נס קפה, קקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.

מחלקים את הבלילה ל- 2 תבניות אינגליש קייק ומכניסים לתנור.

אופים כ-40-45 דקות, עד שהעוגה יציבה אך רכה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ