סלט סלק וגזר עם אפונת ווסאבי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט סלק וגזר עם אפונת ווסאבי

סלט צבעוני שמשלב צבעים חזקים ומרקמים מעניינים בפה. לצד הסלק המבושל והרך גרים בכפיפה אחת הגזר הקשה והאפונה הפריכה

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלק גזר ואפונת ווסאבי
בן יוסטר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

5 סלקים בינוניים

כוס של גזר חתוך לקוביות

כוס של בצל סגול חתוך לקוביות

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן בצל ירוק חתוך לטבעות

5 כפות חומץ

5 כפות שמן זית איכותי

כף מלח

50 גרם אפונת ווסאבי לקישוט

הוראות הכנה

את הסלק יש לבשל עם הקליפה עד שהוא מתרכך וניתן לנעוץ בו סכין בקלות. תחת מים קרים זורמים משפשפים את הסלק בידיים והקליפה נושרת.

לחתוך את הסלק לקוביות בגודל של 1 ס"מ.

לחתוך את הגזר לקוביות של חצי ס"מ.

לערבב הכל חוץ מאפונת הווסאבי. כמו כן, שמרו בצד מעט בצל, גזר ופטרוזיליה לקישוט. זה יבליט את ניגודי הצבעים בסלט.

לפני ההגשה לפזר מלמעלה את יתרת הבצל, הגזר, הפטרוזיליה ואת אפונת הווסאבי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות