כרובית אדממה פיקנטית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כרובית אדממה פיקנטית

הסלט הזה מוסיף המון צבע לשולחן. ובכלל, מי לא אוהב כרובית? מי שיש לו בעיה עם אדממה, יכול להחליפה בפול ירוק

דרגת קושי: קל
כרובית אדממה פיקנטית
בן יוסטר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 כרוביות חתוכות לפרחים אחידים בגודל של כ-3 ס"מ

6 כפות שמן סויה או חמניות

כף שטוחה של מלח

כף שטוחה של כורכום

10 עגבניות שרי חצויות

חופן כוסברה קצוצה גס

חצי פלפל חריף ירוק פרוס לטבעות דקות ככל האפשר

חבילת אדממה מקולפת מהתרמילים

הוראות הכנה

חשוב לא לאפות את הכרובית יותר מדי, כדי שתישאר מעט קשה. כך היא לא תתפרק ותיראה טוב יותר בסלט.

לערבב בקערה קטנה שמן, מלח וכורכום ולשפוך על פרחי הכרובית. לערבב היטב, עד שמקבלים צבע אחיד.

לסדר את פרחי הכרובית בשכבה אחידה במגש עם ניר אפייה ולאפות ב-250 מעלות (חום גבוה מאוד) 8-10 דקות.

לסובב את המגש תוך כדי אפייה לקבלת גוון אחיד.

יש לקרר את הכרובית ולאחר מכן לערבב בעדינות את הכרובית האפויה עם יתר המרכיבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות