סלט תפוחי אדמה עם צלפים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תפוחי אדמה עם צלפים

גישה קצת שונה לכרפס עם טעמים חזקים ומעניינים של אנשובי, תפוחי אדמה (רצוי זעירים) וחרדל

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלט תפוחי אדמה לפסח
בן יוסטר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

1 ק"ג תפוח אדמה זעיר בהיר

בצל סגול בינוני

20 גרם אנשובי

כפית אבקת חרדל

כפית מחוקה קימל טחון

2 כפות מיץ לימון

4 כפות שמן זית איכותי

חופן צלפים בחומץ מסוננים

חופן כוסברה

2 גבעולי בצל ירוק

חופן עלי נענע

חופן שמיר

10 צנוניות

2 כפיות מלח

חופן ארוגולה

הוראות הכנה

לבשל את תפוחי האדמה הזעירים עם הקליפה עד לרכות.

מצננים וחוצים אותם באמצע.

לחתוך את האנשובי.

לפרוס את הבצל הסגול, הצנוניות והבצל הירוק לפרוסות.

לקצוץ את הכוסברה, השמיר, הנענע והארוגולה.

לערבב את כל המרכיבים יחד ולתבל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות