טירמיסו בכוס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טירמיסו בכוס

הקינוח הכי איטלקי שיש בגרסה נטולת ביצים. ההכנה בכוסות מקלה על נוחות האחסון במקרר וההגשה, וגם המסה מתייצבת מהר יותר. מתכון של רוסלה יונה ואמיר פורת מקונדיטוריית ביסקוטי

6 מנות דרגת קושי: קל
רוסלה יונת ואמיר פורת
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

מלית מסקרפונה (ל-6 כוסות):

250 גרם מסקרפונה

250 מ"ל שמנת מתוקה

50 גרם סוכר

כוס אספרסו קצר קר (או רבע כוס קפה נמס ללא חלב עם כפית שטוחה של נס קפה)

לשכבות העוגיות:

חבילת עוגיות (200 גרם) ביסקוטי לטירמיסו

2 כוסות נס קפה ללא חלב (2 כפיות נס קפה על כוס מים)

2 כפות ליקר קפה לכוס

קקאו לעיטור

הוראות הכנה

במיקסר, מקציפים את השמנת, המסקרפונה והאספרסו עם הסוכר כ-2-3 דקות במהירות גבוהה, עד שמתקבל קרם רך.

בקערית, מערבבים את כוסות הקפה עם ליקר הקפה ומצננים מעט.

טובלים למשך שנייה-שתיים עוגייה וחצי בקפה ומניחים בתחתית הכוס (חשוב שהעוגייה תתרכך אך לא תתפורר).

מזלפים חצי כוס קרם מסקרפונה.

חוזרים על הפעולה פעם נוספת, עד לגובה של 1 ס"מ משולי הכוס.

מפדרים באבקת קקאו.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות