טרייפל מוס שוקולד ולוטוס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טרייפל מוס שוקולד ולוטוס

קינוח מרשים של עוגיות לוטוס עם מוס שוקולד עשיר, שלא דורש הרבה עבודה

דרגת קושי: קל
טרייפל מוס שוקולד ולוטוס
דודו בכר

עוגיות לוטוס פריכות, קרם לוטוס עשיר ומוס שוקולד מושחת- כל אחד בפני עצמו הוא חגיגה. אבל כששלושתם באים בכוס אחת, מתקבל קינוח מרשים בכוס שגם לא דורש הרבה עבודה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 3

רכיבים

40 יח' ביסקוויט לוטוס

לקרם לוטוס:

250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה

75 גרם (רבע צנצנת) ממרח לוטוס

20 גרם (2 כפות) סוכר

למוס שוקולד :

300 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

5 חלמונים

5 חלבונים

100 גרם (חצי כוס) סוכר

קורט מלח

2 כפות ברנדי

הוראות הכנה

קרם לוטוס:

בקערת מיקסר עם מטרפה מניחים את כל המצרכים לקרם ומקציפים במהירות בינונית 6-7 דקות, עד לקבלת קרם סמיך יציב.

מניחים במקרר עד להרכבת המנה.

מוס שוקולד:

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו.

מערבבים ומוסיפים בהדרגה את החלמונים.

מוסיפים את הברנדי והמלח.

מקציפים במיקסר עם מטרפה את החלבונים והסוכר לקצף רך אך נוקשה ויציב.

מקפלים את החלבונים לתוך בלילת השוקולד.

הרכבת המנה:

שוברים שתי עוגיות לוטוס לתחתית הכוס.

מזלפים מוס שוקולד עד לשליש הכוס.

מזלפים שכבה של קרם לוטוס.

מפזרים שברי 2 עוגיות לוטוס נוספות.

מזלפים מוס שוקולד עד סנטימטר משולי הכוס.

מפזרים שברי עוגיות לוטוס לקישוט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות