באונטי טבעוני לקינוח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון באונטי טבעוני לקינוח

הבאונטי הוא ממתק חובה לחובבי השילוב בין קוקוס לשוקולד, עכשיו בגרסה הטבעונית תוכלו גם אתם להכין אותו בבית

דרגת קושי: קל
באונטי טבעוני
שני רייך

מי לא מכיר את ממתק הקוקוס והשוקולד הטעים (והממכר) - באונטי. נכון, יותר קל ללכת למכולת ולקנות. נכון, זה זול יותר, מהיר ולא ממש מלכלך, אבל אם אתם טבעונים אז מדובר בבעיה, כי בממתק שהוכנסו אליו חומרי גלם חלביים. אז יש לי חדשות בשבילכם, אפשר להכין ממתק באונטי טבעוני, ולא רק שכיף להכין אותו בבית, הוא גם יותר טעים. אפשר להכין באונטי עם הילדים בחופשת פסח. ועוד פרמטר, לא פחות חשוב, אין בו חומרים תעשייתיים.

_

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

14תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 7

רכיבים

80 מ"ל קרם קוקוס

120 מ"ל שמן קוקוס
200 גרם סוכר
1 כפית מחית / תמצית וניל
קורט מלח
220 גרם קוקוס טחון
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן צמחי
 

הוראות הכנה

בסיר בינוני מערבבים את קרם הקוקוס, שמן הקוקוס, הסוכר ומחית / תמצית הווניל, עד שהסוכר נמס.

מבשלים על אש נמוכה בערך 5 דקות, מוסיפים את הקוקוס הטחון ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת סמיכה.

מעבירים למקפיא למשך שעה, מוציאים, מגלגלים לכדורים ומחזירים למקפיא שוב למשך שעה.

קוצצים שוקולד מריר, שמים בקערה חסינת חום וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

מוציאים את כדורי הקוקוס ומגלגלים את הכדורים בשוקולד. מניחים על נייר אפייה ומכניסים שוב למקפיא עד ההגשה. 
 

באונטי טבעוני
שני רייך


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות