מתכון

סיגרים במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה

עלי סיגר מתוקים, פריכים ומטוגנים ממולאים במרציפן

מאיה רביבו, דן גורמה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מאיה רביבו, דן גורמה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סיגרים במילוי מרציפן

רכיבים

  • חצי חבילת בצק פילו
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם מרציפן
  • 150 גרם דובדבני אמרנה קצוצים
  • 100 גרם פיסטוקים גרוסים
  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה

הכנת הסיגרים:

מרחו דף פילו – מלבן בגודל 15X20 – בחמאה מומסת.

הניחו בקצה גליל מרציפן, מעט דובדבני אמרנה ופיסטוקים קצוצים וגלגלו לסיגר בגודל בינוני.

הניחו על מגש עם נייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה.

הברישו בחמאה מומסת ואפו ב-180 מעלות כ-12-15 דקות עד להזהבה.

הכנת הסירופ והרכבת המנה:

הביאו את כל החומרים לרתיחה ובשלו ברתיחה עד להסמכה.

טבלו את הסיגרים האפויים בסירופ.

קשטו בפיסטוק טחון.

תגובות