סיגרים במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סיגרים במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה

עלי סיגר מתוקים, פריכים ומטוגנים ממולאים במרציפן

דרגת קושי: קל
סיגרים במילוי מרציפן
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לסיגרים:

חצי חבילת בצק פילו

50 גרם חמאה מומסת

למילוי:

250 גרם מרציפן

150 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

100 גרם פיסטוקים גרוסים

לסירופ:

כוס סוכר

כוס מים

מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה

הכנת הסיגרים:

מרחו דף פילו – מלבן בגודל 15X20 – בחמאה מומסת.

הניחו בקצה גליל מרציפן, מעט דובדבני אמרנה ופיסטוקים קצוצים וגלגלו לסיגר בגודל בינוני.

הניחו על מגש עם נייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה.

הברישו בחמאה מומסת ואפו ב-180 מעלות כ-12-15 דקות עד להזהבה.

הכנת הסירופ והרכבת המנה:

הביאו את כל החומרים לרתיחה ובשלו ברתיחה עד להסמכה.

טבלו את הסיגרים האפויים בסירופ.

קשטו בפיסטוק טחון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות