מתכון

כדורי שוקולד אגוזים מצופים בקקאו

גרסה עשירה במיוחד לכדורי שוקולד עם ניחוח אגוזי, במתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

גל קזס, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גל קזס, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:כ-14 כדורים
כדורי שוקולד פרלינה מצופה בקקאו

רכיבים

לכדורים

  • 50 גרם מחית אגוזים (קונים מוכן)
  • 50 גרם מחית שקדים (קונים מוכן)
  • 40 גרם שוקולד מריר

לציפוי

  • אבקת קקאו כהה

הוראות הכנה

לחבר את החומרים יחד.

להניח במקרר להתמצק כשעה.

ליצור כדורים ולגלגל אותם בקקאו.

תגובות