טראפלס קפה שוקולד עשיר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס קפה שוקולד עשיר

טראפלס מהודרים, מלאים בטעמי קפה ושוקולד ממתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

כ-60 טראפלס דרגת קושי: קל
טראפלס קפה שוקולד עשיר
אייל ג'מילי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

לטראפלס:

300 ג' שוקולד מריר עם אחוז קקאו גבוה

250 מ"ל שמנת מתוקה 38%

3 כפות גדושות סוכר (50 ג')

2 כפות (6 ג') אבקת נס קפה

30 ג' חמאה


לציפוי:

300 ג' שוקולד לבן

1 כוס אבקת סוכר

2 כפיות אבקת נס קפה

 

הוראות הכנה

הכדורים:

ממסים את השוקולד המריר. מרתיחים את השמנת, הסוכר והנס קפה וטוחנים בבלנדר או במוט בלנדר עם השוקולד המומס והחמאה. יוצקים לתבנית.

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

יוצרים כדורים בעזרת כפית ומקפיאים.

הציפוי:

ממסים את השוקולד הלבן.

מערבבים את אבקת הסוכר ואבקת הנס קפה.

טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד הלבן ובתערובת.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות