מתכון

טראפלס קפה שוקולד עשיר

טראפלס מהודרים, מלאים בטעמי קפה ושוקולד ממתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

גל קזס, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גל קזס, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-60 טראפלס
טראפלס קפה שוקולד עשיר

רכיבים

לטראפלס:

  • 300 ג' שוקולד מריר עם אחוז קקאו גבוה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות גדושות סוכר (50 ג')
  • 2 כפות (6 ג') אבקת נס קפה
  • 30 ג' חמאה

לציפוי:

  • 300 ג' שוקולד לבן
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 2 כפיות אבקת נס קפה

הוראות הכנה

הכדורים:

ממסים את השוקולד המריר. מרתיחים את השמנת, הסוכר והנס קפה וטוחנים בבלנדר או במוט בלנדר עם השוקולד המומס והחמאה. יוצקים לתבנית.

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

יוצרים כדורים בעזרת כפית ומקפיאים.

הציפוי:

ממסים את השוקולד הלבן.

מערבבים את אבקת הסוכר ואבקת הנס קפה.

טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד הלבן ובתערובת.

תגובות