טראפלס תה ארל גריי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס תה ארל גריי

כ-100 טראפלס דרגת קושי: קל
טראפלס תה ארל גריי
אייל ג'מילי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

450 גרם שוקולד חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה 38% 
25 גרם עלי תה ארל גריי
½ כוס ( 50 גרם) סוכר
50 גרם חמאה
אבקת סוכר לציפוי
 

הוראות הכנה

ממסים את שוקולד החלב.

מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם התה. מסננים במסננת צפופה מאוד.
מוסיפים את יתרת השמנת ומרתיחים עם הסוכר.

טוחנים את השמנת והסוכר עם השוקולד המומס והחמאה בבלנדר או בבלנדר מוט. יוצקים לתבנית.

מניחים את התבנית במקרר כשעה להתמצקות.

חותכים לקוביות ומצפים באבקת הסוכר.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות