מתכון

טראפלס תה ארל גריי

גל קזס, קונדיטור ביקב תשבי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גל קזס, קונדיטור ביקב תשבי
דירוג הגולשים
5 כוכבים
טראפלס תה ארל גריי
צילום: אייל ג'מילי

רכיבים

  • 450 גרם שוקולד חלב
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 25 גרם עלי תה ארל גריי
  • ½ כוס ( 50 גרם) סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • אבקת סוכר לציפוי

הוראות הכנה

ממסים את שוקולד החלב.

מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם התה. מסננים במסננת צפופה מאוד.
מוסיפים את יתרת השמנת ומרתיחים עם הסוכר.

טוחנים את השמנת והסוכר עם השוקולד המומס והחמאה בבלנדר או בבלנדר מוט. יוצקים לתבנית.

מניחים את התבנית במקרר כשעה להתמצקות.

חותכים לקוביות ומצפים באבקת הסוכר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ