מתכון

ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק

קינוח כזה עוד לא אכלתם, רק תבואו בראש פתוח. מתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

גל קזס, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גל קזס, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-70 יחידות
ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק
צילום: אייל ג'מילי

רכיבים

  • 250 ג' שמנת מתוקה 38%
  • 50 ג' בזיליקום טרי
  • 25 ג' חמאה
  • 450 ג' שוקולד חלב מומס

לציפוי

  • פיסטוק מקולף

הוראות הכנה

ממסים את שוקולד החלב. מרתיחים את השמנת המתוקה, הסוכר והבזיליקום.

טוחנים בבלנדר עם החמאה והשוקולד המומס.

יוצקים לתבנית ומניחים במקרר כשעה להתמצקות. חותכים לקוביות.

להכנת הציפוי:

קולפים את הפיסטוקים וקולים אותם.

מרסקים לחתיכות קטנות.

מצפים את קוביות השוקולד בפיסטוקים הגרוסים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ