ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק

קינוח כזה עוד לא אכלתם, רק תבואו בראש פתוח. מתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

כ-70 יחידות דרגת קושי: קל
ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק
אייל ג'מילי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

250 ג' שמנת מתוקה 38%

50 ג' בזיליקום טרי

25 ג' חמאה

450 ג' שוקולד חלב מומס

לציפוי:

פיסטוק מקולף

הוראות הכנה

ממסים את שוקולד החלב. מרתיחים את השמנת המתוקה, הסוכר והבזיליקום.

טוחנים בבלנדר עם החמאה והשוקולד המומס.

יוצקים לתבנית ומניחים במקרר כשעה להתמצקות. חותכים לקוביות.

להכנת הציפוי:

קולפים את הפיסטוקים וקולים אותם.

מרסקים לחתיכות קטנות.

מצפים את קוביות השוקולד בפיסטוקים הגרוסים.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות