כדורי שוקולד פרלינה בגוון מלוח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כדורי שוקולד פרלינה בגוון מלוח

כדורי השוקולד הכי טעימים שאכלתם, וזה בדוק. קצת מתוק, קצת מלוח, הרבה שוקולד וטיפה אגוזים. במתכון של קונדיטור גל קזס (יקב תשבי)

כ-14 כדורים דרגת קושי: קל
כדורי שוקולד פרלינה בגוון מלוח
אייל ג'מילי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

100 גרם פרלינה אגוזי לוז

40 גרם שוקולד מריר

1 גרם מלח ים אטלנטי

לציפוי:

200 גרם ברס (שבבי אגוזי לוז מצופים בסוכר)

הוראות הכנה

לחבר את השוקולד, פרלינה ומלח.

להניח בתבנית במקרר כשעה להתמצקות.

לגלגל בתוך ברס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות