קוביות שוקולד תפוז - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קוביות שוקולד תפוז

ממתק אולטימטיבי שמקדש את השילוב בין שוקולד לתפוז. מתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

כ-50 קוביות דרגת קושי: קל
קוביות שוקולד תפוז
אייל ג'מילי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

300 גרם שוקולד מריר

250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
קליפת תפוז מגוררת מתפוז אחד
¼ כוס סוכר (25 גרם)
25 גרם חמאה
2 כפות (10 מ"ל) ליקר קוואטרו
200 גרם אגוזי פקאן סיני שבורים גס לציפוי
 

הוראות הכנה

ממסים את השוקולד המריר.

מרתיחים את השמנת המתוקה עם קליפת התפוז המגוררת והסוכר.

מסננים לבלנדר וטוחנים עם השוקולד המומס והחמאה.

מוסיפים את הליקר וטוחנים שוב.

יוצקים לתבנית.

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

חותכים לקוביות ומצפים בשברי הפקאן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות