מתכון

קוביות שוקולד תפוז

ממתק אולטימטיבי שמקדש את השילוב בין שוקולד לתפוז. מתכון של הקונדיטור גל קזס (מיקב תשבי)

גל קזס, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גל קזס, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:כ-50 קוביות
קוביות שוקולד תפוז

רכיבים

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • קליפת תפוז מגוררת מתפוז אחד
  • ¼ כוס סוכר (25 גרם)
  • 25 גרם חמאה
  • 2 כפות (10 מ"ל) ליקר קוואטרו
  • 200 גרם אגוזי פקאן סיני שבורים גס לציפוי

הוראות הכנה

ממסים את השוקולד המריר.

מרתיחים את השמנת המתוקה עם קליפת התפוז המגוררת והסוכר.

מסננים לבלנדר וטוחנים עם השוקולד המומס והחמאה.

מוסיפים את הליקר וטוחנים שוב.

יוצקים לתבנית.

מניחים במקרר כשעה להתמצקות.

חותכים לקוביות ומצפים בשברי הפקאן.

תגובות