בראוניז קפה ואגוזים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בראוניז קפה ואגוזים

בראוניז לא מתוקים מדי, עם תוספת עדינה של טעמי קפה, ברנדי ואגוזים. מתכון של הקונדיטורית מאיה כהן (מליזלוטה)

דרגת קושי: קל
בראוניז קפה ואגוזים
דודו בכר

את המתכון לבראוניז קיבלנו ממעיין נדיר והוספנו לו את הטעמים שלנו. אלה בראוניז לא מתוקים מדי, עם תוספת  עדינה של טעמי קפה, ברנדי ואגוזים. לגרסה ידידותית לילדים ניתן להשמיט את הקפה והברנדי ולהחליף את האגוזים בשוקולד צ'יפס.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

300 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

1 מנה אספרסו קצר

1 כף ברנדי

3 ביצים

100 גר סוכר

80 גרם אינסטנט פודינג וניל

80 גרם אגוזי לוז קלופים

80 גרם פקאן

הוראות הכנה

שמים שוקולד וחמאה בקערה חסינת חום וממיסים מעל סיר עם מים חמים (באן מארי).

מוסיפים אספרסו וברנדי לתערובת השוקולד והחמאה.

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצים וסוכר (לא מקציפים).

מוסיפים לביצים את תערובת השוקולד ומעבדים עד שאחיד.

מוסיפים פודינג וניל ומערבבים עד שאחיד.

מוסיפים מחצית מכמות האגוזים משני הסוגים ומערבבים.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת.

מפזרים מעל הבלילה את שאר האגוזים.

אופים ב-160 מעלות כ-25 דקות. הבראוניז ייראו לא אפויים עד הסוף, זה בסדר.

מעבירים למקפיא לשעה כדי להקל על החיתוך.

חותכים לקוביות קטנות



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות