מרנג קפה ואגוזי לוז - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרנג קפה ואגוזי לוז

קינוח קטן לפסח, רק למי שנשאר לו מקום. מתכון של הקונדיטורית מאיה כהן (מליזלוטה)

דרגת קושי: קל
מרנג קפה ואגוזי לוז
דודו בכר

ביס קטן מתוק-מריר, כי ממילא למי יש מקום לקינוח אחרי כל האוכל של פסח. אפשר לשנות את התוספות למרנג ולהשתמש בסוגים שונים של אגוזים, שוקולד קצוץ וכו'.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3 חלבונים בטמפרטורת החדר

קורט מלח

120 גרם סוכר

1 כפית גדושה אבקת קפה נמס (לא מגורען)

250 גרם אגוזי לוז (עם הקליפה החומה הדקה)

הוראות הכנה

קוצצים את האגוזים גס, במעבד מזון, בפולסים. נזהרים שלא לקצוץ יותר מדי, שלא תיווצר עיסה שומנית.

שמים חלבונים ומלח בקערת המיקסר עם וו הקצפה. מתחילים להקציף במהירות בינונית.

כשמתחיל להתהוות קצף, מוסיפים סוכר בהדרגה. מקציפים עד לקבלת קצף יציב.

מוסיפים לקצף כפית קפה נמס ומקציפים רק עד שהקפה נטמע בתערובת.

מוסיפים כ-200 גרם מהאגוזים ומקפלים בעדינות בעזרת מרית. נזהרים שלא לשבור את הקצף.

יוצרים כדורים קטנים בעזרת שתי כפיות ומסדרים על מגש עם נייר אפייה. אין צורך לעצב עוגיות.

מפזרים מעט אגוזים קצוצים על כל עוגייה.

אופים ב-125 מעלות שעה-שעה ורבע, עד שהעוגיות מתייבשות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות