עוגיות שקדים דקות (שקדק) - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות שקדים דקות (שקדק)

הרבה שקדים, אפס קמח, קצת עבודה וכיף גדול, מתכון לעוגיות שקדים דקות של הקונדיטורית מאיה כהן (ליזלוטה)

דרגת קושי: קל
עוגיות שקדים דקות - שקדק
דודו בכר

את המתכון לעוגיות האלה הביאה אלינו שני רן, חברה וקונדיטורית מעולה, שעבדה איתנו בתחילת הדרך ועד היום אנחנו מתגעגעות אליה. המתכונים והרעיונות שמגיעים מהצוות הם תמיד אלה שבסוף תופסים והופכים לקבועים שלנו.

4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 5

רכיבים

250 גרם סוכר

1 כפית מחית וניל איכותית

1 ביצה

3 חלבונים

550 גרם שקדים פרוסים

הוראות הכנה

טורפים יחד סוכר, וניל, ביצה וחלבונים.

מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים בידיים.

מצננים את התערובת כחצי שעה-שעה במקרר.

מרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה ומרססים במעט ספריי שמן. מעבירים כל פעם מעט מהתערובת בעזרת שתי כפיות ומשטחים עם מזלג טבול במים. אין צורך לעצב צורה מדויקת לעוגיות.

אופים ב-170 מעלות 22 דקות, עד שהעוגיות משחימות באופן אחיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות