פשטידת קישואים לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת קישואים לפסח

פשטידה קלה להכנה, משביעה וכשרה

דרגת קושי: קל
פשטידת קישואים לפסח
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 4

רכיבים

4 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות

בצל גדול קצוץ

כוס וחצי קמח מצה

ארבע כפות מיונז

שליש כוס שמן קנולה

כפית אבקת אפייה

3 ביצים

מלח

פלפל

הוראות הכנה

במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד ריכוך. מוסיפים את הקישואים ומטגנים מעט, עד שהקישואים מתרככים. בקערה מניחים את קמח המצה, הביצים והמיונז ומערבבים. שופכים פנימה את הקישואים והבצל, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. אם העיסה יבשה מדי, ניתן להוסיף מעט מים פושרים. מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים בחום של 180 מעלות 40-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

למי שאוהב, אפשר להוסיף לפשטידה חופן גבינה צהובה מגוררת / חופן פטרוזיליה קצוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות