שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
זמי שרייבר, מסעדת סנדר
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פשטידת קישואים לפסח
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 4 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות
  • בצל גדול קצוץ
  • כוס וחצי קמח מצה
  • ארבע כפות מיונז
  • שליש כוס שמן קנולה
  • כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה

במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד ריכוך. מוסיפים את הקישואים ומטגנים מעט, עד שהקישואים מתרככים. בקערה מניחים את קמח המצה, הביצים והמיונז ומערבבים. שופכים פנימה את הקישואים והבצל, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. אם העיסה יבשה מדי, ניתן להוסיף מעט מים פושרים. מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים בחום של 180 מעלות 40-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

למי שאוהב, אפשר להוסיף לפשטידה חופן גבינה צהובה מגוררת / חופן פטרוזיליה קצוצה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ