פשטידת פטריות ובצל לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת פטריות ובצל לפסח

הרבה בצל, המון פטריות ומעט עבודה. מי צריך יותר מזה? מתכון של השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר

דרגת קושי: קל
פשטידת בצל ופטריות לפסח
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 2

רכיבים

2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות לחצי

3 בצלים קצוצים

כוס קמח מצה

1/4 כוס שמן קנולה

כפית אבקת אפייה

2 ביצים

כף שטוחה של שומן ברוסט

מלח

פלפל

כף פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.

מעבירים לקערה את קמח המצה, הביצים, אבקת האפייה והשמן ומערבבים. שופכים פנימה את הבצל והפטריות, הפטרוזיליה הקצוצה וכף השומן ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.

מעבירים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים למשך חצי שעה, עד שהפשטידה מזהיבה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות