שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פשטידת בצל ופטריות לפסח
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות לחצי
  • 3 בצלים קצוצים
  • כוס קמח מצה
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • כף שטוחה של שומן ברוסט
  • מלח
  • פלפל
  • כף פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.

מעבירים לקערה את קמח המצה, הביצים, אבקת האפייה והשמן ומערבבים. שופכים פנימה את הבצל והפטריות, הפטרוזיליה הקצוצה וכף השומן ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב.

מעבירים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים למשך חצי שעה, עד שהפשטידה מזהיבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ