פשטידת בשר ומצות לפסח - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת בשר ומצות לפסח

הפשטידה הזאת היא הגרסה הביתית והכשרה שלנו ללזניה. לטוויסט חריף-עוקצני הוסיפו קצת חזרת בצד

דרגת קושי: קל
פשטידת בשר ומצות
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

10 מצות רטובות עטופות במגבת נקייה

500 גרם בשר טחון

2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות 

תפוח אדמה בינוני עשוי כמחית

2 ביצים

חצי כפית פפריקה מתוקה או חריפה

רבע כפית תבלין לקציצות

כף גדושה של רסק עגבניות

מלח

פלפל

שמן זית או שמן אגוזים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו לחום בהיר. מצננים.

מעבירים לקערה את הבשר, הבצל המטוגן והפירה ומערבבים. מוסיפים את הביצים, רסק העגבניות, מלח ופלפל, פפריקה ותבלין לקציצות ומערבבים היטב.

מסדרים בתבנית משומנת שכבה של מצות רטובות. יוצקים מתערובת הבשר שכבה נדיבה. מסדרים על הבשר עוד שכבה של מצות וכך הלאה, עד השכבה האחרונה של המצות. בסיום מברישים שמן זית או שמן אגוזים בנדיבות על שכבת המצות העליונה. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, עד קבלת גוון זהוב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות