אוסובוקו כמו שהקצב ממליץ לעשות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אוסובוקו כמו שהקצב ממליץ לעשות

חוץ מנתח בשר משובח לא צריך הרבה. מתכון קל לאוסובוקו בקר של הקצב של "דלישס"

דרגת קושי: קל
אוסובוקו של "דלישס"
תומר אפלבאום
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 3

רכיבים

2 ק"ג נתח אוסובוקו בקר

בצל גדול

3 שיני שום קצוצות

כף רסק עגבניות

ליטר עגבניות מרוסקות

כוס יין אדום

מלח פלפל

1/4 כוס שמן

הוראות הכנה

מתחילים בהכנת הרוטב:

בסיר רחב מטגנים בצל קצוץ עד ריכוך. מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד שהוא מקבל צבע זהוב. מוסיפים כף רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומביאים לרתיחה.

מוסיפים יין אדום, מתבלים במלח ופלפל מערבבים ומבשלים כחמש דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול. מכבים את האש ומניחים בצד.

מחממים ¼ כוס שמן במחבת רחבה, מניחים את נתחי האוסובוקו במחבת ומטגנים מכל הצדדים עד השחמת הבשר.

מעבירים את הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה מכוסה כשעתיים וחצי עד שהבשר נעשה רך. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף מעט מים רותחים. בסיום טועמים ומתקנים תיבול. לחלופין אפשר להעביר לתנור בחום של 160 מעלות למשך שעתיים וחצי.  



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות