ביף בורגיניון קלאסי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ביף בורגיניון קלאסי

מתכון קלאסי, חגיגי וקל לביף בורגיניון של הקצב מהאטליז והמעדנייה "דלישס"

דרגת קושי: קל
ביף בורגיניון של "דלישס"
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 4

רכיבים

1 ק"ג נתח שריר או כתף חתוך לקוביות.

7 בצלי שאלוט

5 שיני שום

4 גזרים קלופים חתוכים גס

כרישה (החלק הלבן) חתוכה לטבעות

סלסילת פטריות שמפיניון

ענף רוזמרין

חצי ליטר יין אדום יבש

חצי כוס ציר בקר או מים פושרים

מלח

פלפל

רבע כוס שמן קנולה

הוראות הכנה

בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים על אש נמוכה את הבשר עם מלח ופלפל עד שמשחים מכל צד. מעבירים את הבשר לצלחת לנוח בצד. מוסיפים לסיר את הירקות – הבצל, הגזר, הכרישה – ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהם מקבלים צבע זהוב. מוסיפים לסיר את היין, השום, הרוזמרין, מלח ופלפל ואת הבשר. מביאים לרתיחה ומצמצמים כחצי מכמות הרוטב. מוסיפים את הפטריות ואת ציר הבקר או המים וממשיכים לבשל על אש נמוכה מכוסה כשעתיים וחצי. לקראת סיום טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות