עוף ממולא בבשר טחון ובעשבי תיבול - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף ממולא בבשר טחון ובעשבי תיבול

חגיגי וקל, מהתנור לשולחן: פולקעס ללא עצם ממולאים בבשר טחון ארומטי. מתכון של הקצב מהאטליז והמעדנייה "דלישס"

דרגת קושי: קל
פולקעס ממולאים בבשר טחון
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

למלית:

16 שוקי עוף (פולקע) ללא עצם (בקשו מהקצב)

300 גרם בשר טחון עסיסי (בקשו מהקצב שיטחן בשר עם כ-20% שומן)

רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

ניתן להוסיף עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם – טימין, אורגנו, בזיליקום וכדומה.

מלח

פלפל

 

למרינדת שום ודבש:

חצי כוס דבש

4 שיני שום כתושות

שליש כוס שמן זית

מלח

פלפל

ניתן להוסיף לפי הטעם – כף חרדל / מיץ מרבע לימון / 4 כפות סויה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכינים את המלית: מערבבים יחד בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה ועשבי תיבול לפי הטעם. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים שוב.

מכינים את המרינדה: בקערה מערבבים את חומרי המרינדה.

ממלאים כל פולקע במלית הבשר ומסדרים בתבנית אפייה.

מושחים כל פולקע במרינדת השום והדבש ואת מה שנשאר יוצקים לתבנית באופן שווה. ניתן להוסיף לתבנית תפוחי אדמה חתוכים לרבעים. אופים בתנור למשך 45 דקות, עד שהפולקע זהוב-שחום.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות