סלט אודון - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אודון

שילוב של מזרח רחוק ומזרח תיכון - אטריות קרות עם טחינה

דרגת קושי: קל
סלט אודון
תומר אפלבאום

אטריות אודון עשויות מקמח חיטה והן לבנות. הן מוגשות בדרך כלל במרק ובמנות ווק, אבל אני אוהב מאוד לאכול אותן קרות, והן משתלבות מצוין ברוטב על בסיס טחינה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

למנה אחת:

200 גרם אטריות אודון מבושלות לפי הוראות היצרן

1/4 כוס נבטים סינים

1 צנון פרוס לרצועות דקות

1 מלפפון חתוך לרצועות דקות

1/4 כוס עלי מיקרו מסוג סאקורה, נבטי צנונית או מיקרו סלק

2 כפות אפונת וסאבי

 

לרוטב האודון:

3 כפות טחינה גולמית

2 כפות סויה

1 כפות מים

2 כפות חומץ אורז

1 כף מירין

1 כף מיץ תפוחים

1 כף רוטב דגים

1 כפית שמן שומשום

הוראות הכנה

מערבבים את האטריות עם יתר מרכיבי הסלט.

מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב בעזרת מטרפה ומוסיפים לשאר מרכיבי הסלט. מערבבים היטב, מפזרים מעל את אפונת הווסאבי ועלי המיקרו, ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות