סלט אטריות שעועית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אטריות שעועית

זה צלופן? זאת זכוכית? לא, אלה אטריות שעועית

דרגת קושי: קל
סלט אטריות שעועית
תומר אפלבאום

אטריות שעועית נקראות גם צלופן וזכוכית, בשל השקיפות שהן מקבלות לאחר תהליך הבישול. הן לא מכילות גלוטן ויש להן ערך תזונתי גבוה. מתאימות לסלטים, מוקפצים ומרקים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

ל-4 סלטים אישיים:

1/2 חבילה אטריות שעועית

1/4 כוס אצות היג'יקי

1 גזר חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק

 

לרוטב:

4 כפות חומץ אורז

2 כפות סויה

1 כף מיץ לימון

1 כף דבש טהור

1/4 כפית מלח

1/2 כפית שמן שומשום

הוראות הכנה

מרתיחים מים בסיר, מורידים מהאש. מוזגים את המים לקערה, מוסיפים את האטריות וממתינים כשלוש דקות, עד שהאטריות מתרככות. מסננים היטב ושומרים בצד.

באותה צורה מכינים את אצות ההיג'יקי, אם כי זמן הריכוך מעט ארוך יותר (כעשר דקות).

מערבבים היטב בעזרת מטרפה את מרכיבי הרוטב.

מערבבים היטב את מרכיבי הסלט, מוזגים את הרוטב ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות