קארי מסמאן תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קארי מסמאן תאילנדי

תבשיל גנג מסמאן גאי מתאילנד עם עוף, תפוחי אדמה וחלב קוקוס

דרגת קושי: קל
עוף עם קארי מסמאן
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

ל-4 סועדים:

500 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

3 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים, חתוכים לקוביות ומבושלים במים למחצה

20 בצלי שאלוט קלופים ושלמים

ליטר וחצי חלב קוקוס

4 כפות קארי מסמאן (ניתן לרכוש במכולות האסיאתיות)

3 מטבעות סוכר דקלים

20 עלי קפיר ליים

4 גבעולי בזיליקום (להשתמש בעלים בלבד)

חצי כפית שמן

הוראות הכנה

בסיר על אש נמוכה עם מעט חלב קוקוס פותחים את הקארי כ-2 דקות.

מוסיפים כוס חלב קוקוס ומערבבים היטב, עד שמתקבל רוטב.

מוסיפים את עלי הקפיר ליים, סוכר דקלים, מלח וקוביות תפוח האדמה עם בצלי השאלוט ומבשלים עד ריכוך.

תוך כדי הבישול מוסיפים את יתרת חלב הקוקוס ואת רצועות העוף.

כשתפוחי האדמה והבצל מתרככים לגמרי מכבים את האש.

דקה לפני ההגשה מוסיפים את עלי הבזיליקום.

מגישים עם אורז לבן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות