תבשיל קארי אדום תאילנדי עם חלב קוקוס ובשר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל קארי אדום תאילנדי עם חלב קוקוס ובשר

קנג נומאי נאה הוא תבשיל חלב קוקוס האופייני למרכז תאילנד ולדרומה (אזור האיים), שמכיל פרוסות בקר, נצרי במבוק, לוביה, בזיליקום וקפיר ליים בקארי אדום חריף

דרגת קושי: קל
קנג נומאי נאה
דודו בכר
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

ל-4 סועדים:

600 גר' סינטה פרוסה לפרוסות דקות (4-3 ס"מ)

חצי קילו נצרי במבוק פרוסים דק (4-3 ס"מ)

8 תרמילים של לוביה, חתוכים ל-5-4 ס"מ

עלים מ-8 גבעולי בזיליקום

4 כפיות גדושות של קארי אדום

150 גר' פטריות יער קרועות

20 עלי קפיר ליים

ליטר חלב קוקוס סמיך

חצי כפית מלח

1.5 מטבעות סוכר דקלים

הוראות הכנה

בסיר עם 200 מ"ל חלב קוקוס על אש נמוכה ממיסים את הקארי האדום (3-2 דקות בישול).

מוסיפים את פרוסות הסינטה, נצרי הבמבוק והקפיר ליים, מערבבים ומבשלים כ-10-8 דקות.

תוך כדי ערבוב מוסיפים כ-200 מ"ל של חלב קוקוס, מלח וסוכר דקלים ומבשלים כ-10-8 דקות (תמיד על אש נמוכה).

מוסיפים תוך כדי בישול את הלוביה ואת יתרת חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה.

חצי דקה לפני ההגשה מוסיפים את עלי הבזיליקום.

מגישים לצד אורז לבן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות