מתכון

דגים צלויים על האש

המקבילה של מנת הכנפיים – חטיף של דגים קטנים שלמים צלויים על המנגל לנשנוש ממכר. מתכון של מוטי דוד - שף מסעדת "אדום"

מוטי דוד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מוטי דוד, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
דגים קטנים צלויים
צילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 2 ק"ג תערובת דגים קטנים (ברבוניות, סרדינים, אנשובי)
  • 2 כפות שמן זית
  • כף תימין קצוץ
  • 2 כפיות מלח דק

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הדגים עם שאר החומרים וצולים על המנגל כ-2 דקות מכל צד.

מגישים עם רבע לימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ