מתכון |

דגים צלויים על האש

המקבילה של מנת הכנפיים – חטיף של דגים קטנים שלמים צלויים על המנגל לנשנוש ממכר. מתכון של מוטי דוד - שף מסעדת "אדום"

מוטי דוד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מוטי דוד, שף אורח
צילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 2 ק"ג תערובת דגים קטנים (ברבוניות, סרדינים, אנשובי)

  • 2 כפות שמן זית

  • כף תימין קצוץ

  • 2 כפיות מלח דק

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הדגים עם שאר החומרים וצולים על המנגל כ-2 דקות מכל צד.

מגישים עם רבע לימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ