דגים קטנים צלויים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דגים קטנים צלויים

המקבילה של מנת הכנפיים – חטיף של דגים שלמים צלויים לנשנוש ממתכון של שגיא אזולאי - שף מסעדת לבן

דרגת קושי: קל
דגים קטנים צלויים
אפרת ליכטנשטט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 ק"ג תערובת דגים קטנים (ברבוניות, סרדינים, אנשובי)

2 כפות שמן זית

כף תימין קצוץ

2 כפיות מלח דק

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הדגים עם שאר החומרים וצולים על המנגל כ-2 דקות מכל צד.

מגישים עם רבע לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות