מתכון |

טארט אננס על האש

כשכולם יביאו עוגות עייפות מהבית, אתם תכינו טארט אננס על המנגל ממתכון של השף מוטי דוד ממסעדת "אדום"

מוטי דוד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טארט אננס על המנגל
מוטי דוד, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:
קל

אז הבאתם עוגה בחושה וחטיפים, או שהצלחתם לשמור בצידנית עוגת קרם, אבל למה לא לנצל את המנגל כמקור בישול? במקרה הנוכחי, אפשר להחליף את האננס בבננות או בתפוחים או לערבב. רק חשוב מאוד להכין על אש נמוכה מאוד.

רכיבים

לבלילה

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים בקירור כ-30 דקות.

מפזרים על התותים ופרוסות פרי ההדר מעט סוכר חום וצולים כ-2 דקות מכל צד על המנגל.

לטארט אננס:

מניחים על המנגל מחבת ברזל ושמים בה 50 גרם חמאה עם חצי כף סוכר וקורט קינמון. מערבבים עד שנוצר קרמל. מוסיפים פרוסה של אננס ומקרמלים כ-2-1 דקות. מוסיפים את הבלילה ומכסים בנייר כסף ל-5-3 דקות. הופכים על צלחת את הטארט ומגישים עם הפירות הצלויים. אפשר גם עם גלידת וניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ