טארט אננס הפוך - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טארט אננס הפוך

כשכולם יביאו עוגות עייפות מהבית, אתם תכינו קינוח על המנגל ממתכון של השף שגיא אזולאי ממסעדת לבן

דרגת קושי: קל
טארט אננס על המנגל
אפרת ליכטנשטט

אז הבאתם עוגה בחושה וחטיפים, או שהצלחתם לשמור בצידנית עוגת קרם, אבל למה לא לנצל את המנגל כמקור בישול? במקרה הנוכחי, אפשר להחליף את האננס בבננות או בתפוחים או לערבב. רק חשוב מאוד להכין על אש נמוכה מאוד.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

ל-4 מנות:

חצי יחידה אננס פרוס לפרוסות עבות

150 גרם חמאה

100 גרם סוכר חום

שליש כפית קינמון

כוס תותים טריים ושטופים

1 יחידה תפוז ו-1 יחידה אשכולית אדומה, פרוסות לפרוסות דקות

 

לבלילה:

1 כוס קמח

100 גרם חמאה מומסת

1 כפית סוכר

1.5 כוסות חלב

1 כוס מים

חצי כפית מחית וניל

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים בקירור כ-30 דקות.

מפזרים על התותים ופרוסות פרי ההדר מעט סוכר חום וצולים כ-2 דקות מכל צד על המנגל.

לטארט אננס:

מניחים על המנגל מחבת ברזל ושמים בה 50 גרם חמאה עם חצי כף סוכר וקורט קינמון. מערבבים עד שנוצר קרמל. מוסיפים פרוסה של אננס ומקרמלים כ-2-1 דקות. מוסיפים את הבלילה ומכסים בנייר כסף ל-5-3 דקות. הופכים על צלחת את הטארט ומגישים עם הפירות הצלויים. אפשר גם עם גלידת וניל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות